Освітянські зустрічі

 31 серпня 2022 року відбулася традиційна серпнева зустріч директорів та вихователів-методистів ЗДО Яворівської міської ради.

Із вступним словом виступила Марія Пономарьова, фахівець відділу освітньої політики, правового та кадрового забезпечення, яка підкреслила, що ЗДО Яворівської громади активно готуються до 1 вересня і на першому місці – безпека дітей та педагогів, адміністрації дошкільних закладів створюють належні умови для очного навчання.

Участь у зустрічі з освітянами взяли заступник Яворівського міського голови Катерина Михасяк та заступник начальника відділу освіти Богдан Станько, які привітали присутніх із Днем знань та початком нового 2022/2023 навчального року. Катерина Василівна подякувала директорам, педагогічним колективам за сумлінну волонтерську працю, допомогу та підтримку постраждалих від військової агресії проти України та активну життєву позицію.

Богдан Станько висловив вдячність присутнім за подвижницьку роботу, наголосивши й на тому, що у цей непростий час, як ніколи, потрібно бути завжди готовими до діалогу із дошкільнятами і їх батьками, які мають відчувати, що педагоги готові їх вислухати, допомогти, підтримати…

А далі на порядку денному розглядалися такі питання:

  • Державна уніфікована система документації 4163:2020 про вимоги до ведення документації (Ольга Фірчук, директор КУ ЯМР «ЦПРПП»).
  • Про впровадження методичних рекомендацій із національно-патріотичного виховання в закладах дошкільної освіти в умовах військової агресії російської федерації (Марія Пономарьова).

Бажаємо усім міцного здоров’я, мирного неба, сил, енергії, успіхів у навчанні!

З вірою в Бога та ЗСУ і Перемога неодмінно настане!

Все буде Україна!

 

Марія Пономарьова, фахівець відділу освіти

(Всього переглядів - 9)