22 юних випускники склали НМТ на найвищий бал

22 юних випускники закладів загальної середньої освіти Яворівської міської ради склали НМТ на найвищий бал.

З 25 липня по 1 серпня випускники ЗЗСО Яворівської  ТГ  складали національний мультипредметний тест, що дає можливість вступити до вищого навчального закладу цьогоріч.

Високий рівень знань з предметів продемонстрували тринадцять вихованців Яворівської гімназії імені Осипа Маковея (директор Наталія Моржин).

Випускниця Ольга Бачало отримала найвищі результати одразу з трьох предметів ‒ української мови, історії України та математики.  

На 200 балів склали тестування з української мови та математики Юліана Кандяк та Вікторія Тишик, з історії України та математики – Вікторія Варениця та Борис Макало.

На відмінно виконали усі завдання та отримали 200 балів з математики Андрій Батіг, Роман Іваха, Іван Камуз, Анна Лисняк, Назар Флис, з історії України ‒ Богдан Карпа, Уляна Пелиньо, Роман Пелих. Плідно працювали, аби учні набували нових знань, педагоги гімназії ‒ Галина Коломієць та Зоряна Лукасевич (учителі української мови), Уляна Кригуль (учитель математики), Наталія Романишин (учитель історії України).

Найвищі результати з усіх трьох предметів з цьогорічного національного мультипредметного тесту отримав Остап Тиндик, випускник Чернилявського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Теодора Перуна (директор Юрій Гарбуз). Педагоги, які навчали Остапа, Катерина Вербенець (українська мова), Олександра Мруць (історія України) та Оксана Льода (математика).

Слід відзначити Назарія Куліковського, випускника Любинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Ірина Лега), який на 200 балів склав тестування з української мови (учитель Лідія Морозовська) та історії України (учитель Оксана Якимець) та Христину Кук, випускницю Нагачівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Сергій Труняк), яка теж отримала 200 балів з української мови (учитель Ірина Фульмес) та історії України (учитель Марія Дригель).

П’ять  юних розумників Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 (директор Оксана Бамбурова) виконали усі завдання на відмінно й отримали найвищий бал. Зокрема, на 200 балів склали тестування з математики Марія Британ, Євген Коваленко, Уляна Шиян. Учителями випускників були Марія Рибак та Любов Шумило. Крім того, Вікторія Бамбурова гарно продемонстрували свої знання з історії України (учитель Олена Назар), а Христина Світлак з української мови (учитель Наталія Собко).  Назар Озимок, випускник Немирівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Іван Гавловський), успішно склав тестування й отримав найвищий результат ‒ 200 балів з історії України (учитель Тетяна Юнко).

Високі бали наших випускників ‒ це результат працелюбності та наполегливості.

Щиро вітаємо майбутніх студентів українських ЗВО та їхніх батьків із такими чудовими результатами, а також дякуємо учителям за професіоналізм і вагомий внесок до формування молодої еліти України.

(Всього переглядів - 79)