Відкриття дитячого садочка у селі Бунів

21 лютого 2022 року жителі с. Бунів Яворівської громади чекали з нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як зимовий день, але як і день відкриття дитячого садочка, розрахованого на 40 місць. Довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їхніх батьків. Синьо –жовті повітряні кульки, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості – усе говорило про те, наскільки значимою є ця подія для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали гості: голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський,  заступник голови Яворівської міської ради Катерина Михасяк, заступник начальника відділу освіти Яворівської міської ради Богдан  Станько, отець Іван Кобасяр, староста Бунівського старостинського  округу Любов  Бутурин.

Під час урочистого відкриття шановних гостей вітали дитячі колективи, які дякували всім, хто причетний до цієї радісної події.

Гості привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку і побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди,  доброї долі.                                                                                                       Батьки задоволені, а в дитячих очах  не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатися,  спілкуватися з однолітками і успішно готуватися до навчання у школі.

            Юлія Вус, директор Бунівського ЗДО

(Всього переглядів - 131)