ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі – ДК 021:2015 – 65310000-9  розподіл  електричної енергії 

Відділ освіти Яворівської міської ради Львівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі – ДК 021:2015 – 65310000-9  розподіл  електричної енергії  (послуги з розподілу  електричної енергії )

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі  747489,60 грн.

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: 1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Відділ освіти Яворівської міської ради Львівської області

1.2.місцезнаходження  замовника: м. Яворів, вул. Львівська,23 ,81000, Львівська область

1.3. ідентифікаційний код замовника44069297:

1.4.категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 – 65310000-9  розподіл  електричної енергії (послуги з розподілу електричної енергії )

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  Переговорна процедура  UA-2022-01-12-003113-c

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 747489  грн. 60 коп.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладення договору  по 31.12.2022р.

Умова застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до частини 2 цієї статті 40 Закону: п. 2 ч. 2 ст. 40 З.У. «Про публічні закупівлі» На сьогоднішній день приватне акціонерне товариство «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» займає монопольне становище на ринку з розподілу електричної енергії на території Львівської області, про що зазначено в переліку природних монополій, який розміщується на офіційному веб–сайті АМКУ http://www.amc.gov.ua. ( постанова НКРЕКП від 23.11.2018р. №1479 ). Згідно з частиною 1 статті 5 Закону України «Про природні монополії» та Зведеного переліку суб’єктів природних монополій, розміщеного на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua). Отже, приватне акціонерне товариство « ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на підставі діючої ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та згідно затверджених тарифів має виключні повноваження щодо надання послуг з розподілу електричної енергії Обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі на експертні, нормативні, технічні та інші документи, що підтверджують наявність умов застосування процедури закупівлі) – Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі: – Закон України “Про публічні закупівлі”(зі змінами); – Закон України “Про ринок електричної енергії» ., Зведеного переліку суб’єктів природних монополій, розміщеного на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua). витяг із зведеного переліку природних монополій ( станом на 20 грудня 2021року)

(Всього переглядів - 6)