ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі: Телевізійне й аудіовізуальне обладнання ДК 021:2015- 32320000-2 (Комплект мультимедійного обладнання ТИП 3 (інтерактивна панель)) 

Відділ освіти Яворівської міської ради Львівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі:

Телевізійне й аудіовізуальне обладнання ДК 021:2015- 32320000-2             (  Комплект мультимедійного обладнання ТИП 3 (інтерактивна панель)) 

 

Розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі -240 300 грн.

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Відділ освіти Яворівської міської ради Львівської області

1.2.місцезнаходження  замовника: м. Яворів, вул. Львівська,23, 81000, Львівська область

1.3. ідентифікаційний код замовника: 44069297

1.4.категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Телевізійне й аудіовізуальне обладнання ДК 021:2015- 32320000-2 (  Комплект мультимедійного обладнання ТИП 3 (інтерактивна панель)) 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  Відкриті торги, UA-2021-09-13-015328-b

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 240 300 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладення договору  по 15.11.2021р.

ІНФОРМАЦІЯ

ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ ТА ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

                                                                                                                   

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

  1. Вартість тендерної пропозиції учасника повинна враховувати витрати на доставку, навантажувальні та розвантажувальні роботи, збирання товару у закладах Замовника протягом одного дня з моменту організації доставки товару.
  2. Гарантія на товар не менше ніж 12 місяці, що підтверджується гарантійним листом
  3. Конструкція товару повинна відповідати своєму функціональному призначенню та вимогам діючих державних стандартів.
  4. Рік виготовлення – 2020-2021 р., що підтверджується гарантійним листом.
  5. Товар, який постачається, не перебував в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.
  6. Продукція повинна бути упакована таким чином, щоб не допустити пошкодження чи забруднення під час транспортування.
  7. Інформацію про відповідність запропонованого до поставки Товару технічним вимогам Замовника, учасник підтверджує під час проведення процедури закупівлі, шляхом надання наступних документів:

7.1. Висновок СЕС, декларація про відповідність, сертифікат відповідності, видані на території України, на інтерактивні дошки, дійсні на момент розкриття тендерної пропозиції.

7.2. Авторизаційний лист від виробника чи офіційного представника виробника на території України з зазначенням найменування учасника, номера торгів та назви товару на інтерактивні дошки та проектори.

7.4. Гарантійний лист про проведення майстер-класу по користуванню інтерактивним обладнанням та програмним забезпеченням (базовим та з розширеними функціями) сертифікованим спікером.

7.5. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати фото запропонованого товару та посилання на офіційний сайт виробника для перевірки відповідності технічних характеристик вимогам Замовника. У разі не відповідності технічних характеристик на сайті та технічних характеристик зазначених у тендерній пропозиції така пропозиція відхиляється.

7.6. Наявність авторизованого сервісного центру у м. Львів, який може виконувати гарантійний та післягарантійний ремонт інтерактивних дошок. На підтверження учасник повинен надати офіційний лист від виробника з зазначенням назви сервісного центру, його адреси та телефона.

7.7. Учасник повинен зазначити що входить у монтажний комплект та надати скан-копію посвідчення з електробезпеки монтажників інтерактивного обладнання що будуть виконувати монтаж обладнання.

7.8. Лист від виробника інтерактивних дошок про термін гарантійного обслуговування інтерактивної дошки.

7.9. Порівняльну таблицю відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника.

  1. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації.
  2. У разі якщо товар не відповідає технічним вимогам Замовника або Учасник не в змозі виконати умови поставки, які визначені Замовником, Пропозиція відхиляється.

Примітка: всі посилання на конкретну марку, виробника, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, слід читати з виразом „або еквівалент”.

Найменування Технічні характеристики Кількість
1 Комплект мультимедійного обладнання. Тип 3 (Інтерактивна панель) Комплект мультимедійного обладнання. Тип 3

А) Інтерактивна панель:

мінімальна діагональ 65′;

мінімальна роздільна здатність зображення 3840 х 2160 пікселів;

дотикова технологія управління контентом за допомогою дотиків пальців руки або стилуса / маркера;

захисне, загартоване, антиблікове скло екрану;

ресурс роботи матриці не менше 20000 годин;

вбудована акустична система потужністю не менше 10 Вт (за потребою);

наявність зовнішніх інтерфейсів USB, VGA, HDMI та LAN (RJ45);

настінне кріплення;

вбудований ПК: об’єм оперативної пам’яті не менше ніж 4 Гб, об’єм накопичувач не менше 240 Гб SSD або 500 Гб HDD та підтримувати стандарти IEEE не гірше 802.11 n;

Б)Базове програмне забезпечення для інтерактивної панелі

попередньо встановлена ОС з безкоштовними оновленнями;

можливість створення, перегляду та програвання інтерактивного навчального контенту, можливість роботи з електронною книгою: (підручник, методичний посібник тощо) на основі ліцензій вільного поширення або пропрієтарний з україномовним інтерфейсом з технологією захисту авторських прав DRM

2

 

 

 

(Всього переглядів - 10)