ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі:  Вугілля кам’яне (код ДК 021:2015 09110000-3 – Тверде паливо

Відділ освіти Яворівської міської ради Львівської області

 ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі:

 Вугілля кам’яне (код ДК 021:2015 09110000-3 – Тверде паливо

 

Розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:  1256 000 грн. ( один мільйон  двісті п’ятдесять шість тисяч гривень 00 коп).

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Відділ освіти Яворівської міської ради Львівської області

1.2.місцезнаходження  замовника: м. Яворів, вул. Львівська,23. 81000, Львівська область

1.3. ідентифікаційний код замовника 44069297:

1.4.категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Вугілля кам’яне (код ДК 021:2015 09110000-3 – Тверде паливо

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  Відкриті торги, UA-2021-09-07-003266-b 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1256 000 грн. ( один мільйон  двісті пятдесять шість тисяч гривень 00 коп).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладення договору  по 31.12.2021р.

                                                                                                                      

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  “або еквівалент”.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

 

Запропоноване Учасником вугілля кам’яне повинне відповідати вимогам діючих стандартів та повинне мати наступні якісні та технічні характеристики або бути не гірше зазначених характеристик, а саме:

Назва товару (опис товару та технічні вимоги)
1)      Вугілля кам’яне  Г (Г2) КОМ  (13-100) – 284 тон
Розмір кусків: 13-100 мм
Зольність на сухий стан до 24%
Загальна волога на робочий стан до 10%
Кількість: 284 т. (тон)

 

2)      Суміш вугілля кам’яного Г (Г2) (0-80) – 30 тон
Розмір кусків: 0-80 мм
Зольність на сухий стан до 24%
Загальна волога на робочий стан до 10%
Кількість: 30 т. (тон)
Загальна кількість товару: 30 т. (тон)

 

 

  1. Поставка вугілля (транспортні витрати) здійснюється за рахунок переможця процедури закупівлі.
  2. Розвантаження вагонів, навантаження товару на автотранспорт та його зважування здійснюється учасником за власний рахунок та за бажанням замовника – в присутності його представника.
  3. Учасник за власний рахунок здійснює підвіз вугілля безпосередньо до місця поставки відповідно до заявки замовника.
  4. Документальне підтвердження відповідності товару технічним, якісним та кількісним характеристикам має бути надане у складі тендерної пропозиції у формі пояснювальної записки та повинно мати: конкретний опис основних технічних характеристик запропонованого вугілля кам’яного, походження товару, дані про виробника (назва, країна). Якість товару має відповідати вимогам нормативно-технічної документації. Для підтвердження відповідності вугілля зазначеним вимогам учасник надає у складі тендерної пропозиції наступні документи:

– Для підтвердження відповідності вугілля вимогам даної документації учасник надає у складі пропозиції чинну на момент подання пропозицій копію сертифікату генетичних, технологічних та якісних характеристик на марку вугілля, що передбачена згідно цієї документації завірену виробником товару,

– Копія висновку санітарно-епідеміологічної експертизи технічних умов згідно яких виготовляється вугілля(в якому виробником  зазначається той суб’єкт господарювання вугілля виробництва якого пропонується до постачання учасником) .

–  Гарантійний лист від виробника товару, адресований на ім’я учасника процедури закупівлі, в якому зазначено право використання вищезазначених документів (копію сертифікату генетичних, технологічних та якісних характеристик на марку вугілля  кам’яного, що є предметом закупівлі) та гарантію відвантаження  вугілля  кам’яного  що є предметом закупівлі в складі пропозиції. Також, додатково у складі своєї пропозиції учасник повинен надати копію договору між виробником та учасником торгів, чинного протягом 2021 року.

– Копію відповідного діючого дозволу від Держпраці України на роботи підвищеної небезпеки/або робіт із збагачення корисних копалин/або виконання підземних робіт/або експлуатацію гірничошахтного обладнання/ або експлуатацію устаткування для збагачення корисних копалин, що виданий на ім`я виробника, який має договірні відносини з учасником, або постачальника учасника. Використання  такого Дозволу від Держпраці України учасником процедури закупівлі повинно бути підтверджено довідкою з посиланням на ідентифікатор закупівлі, або листом від виробника,якому такий дозвіл видано.

– Учасником може бути запропоновано товар, що є еквівалентом зазначеному вище. В такому випадку цей товар за своїми технічними параметрами повинен відповідати показникам, що визначаються технічним комітетом України ТК-92 або ДП «Укрндівуглезбагачення» (або іншою установою уповноваженою по сертифікації вугільної продукції) при видачі сертифікатів генетичних, технологічних та якісних характеристик на вугілля, що передбачене замовником. Така відповідність (еквівалентність) повинна бути документально підтверджена уповноваженими підприємствами, установами, організаціями відповідно до їх компетенції.

– Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля, про що у складі тендерної пропозиції надати гарантійний лист.

– Учасники зобов’язані документально підтвердити у складі своєї тендерної пропозиції успішне проходження сертифікації їхньої діяльності вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги» та ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування» стосовно оптової торгівлі твердим паливом, з наданням відповідного сертифікату, виданого на ім’я учасника закупівлі, що є чинним на момент подання пропозиції.

– Учасник повинен використовувати систему управління безпеки ланцюга постачань стосовно оптової торгівлі твердим паливом. Для підтвердження необхідно надати в складі тендерної пропозиції оригінал діючого сертифікату ISO 28000:2008 (ISO 28000:2007, IDT), що засвідчує використання учасником вказаної системи менеджменту безпеки ланцюга постачань, який виданий учаснику. Оригінал сертифікату системи менеджменту/управління охорони здоров’я та безпеки праці ISO 45001:2018 стосовно оптової торгівлі твердим паливом, що засвідчує використання учасником вказаної системи охорони здоров’я та безпеки праці, який виданий учаснику з зазначенням коду ДКПП 46.71.

 

Додаткові умови:

Кожна поставка (відвантаження) вугілля супроводжується посвідченням якості. Якщо вугілля, згідно наданого посвідчення якості, не відповідає технічним вимогам та умовам договору – замовник не приймає даний товар.

– Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

– дані у всіх наданих документах щодо виробника повинні співпадати;

 

 

ПЕРЕЛІК

закладів освіти , які підпорядковані відділу освіти
Яворівської міської ради Львівської області  до яких необхідно провести  поставку вугілля:

 

п/п

 Назва закладу Адреса Вугілля камяне

Г (Г2) КОМ

 (13-100)

Суміш вугілля камяного

 Г(Г2)

(0-80)

1 Немирівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район,

смт. Немирів, вул. І.Франка, 15

 

30 10
2 Філія “Липинська початкова школа” Яворівського закладу загальної середньої освіти  ЗОШ І- ІІІ ступенів №3 імені Т.Шевченка Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район, с.Липино, вул.Княгині Ольги, 80 4 0
3 Філія «Колоницька  початкова школа»  Яворівського закладу загальної середньої освіти  ЗОШ І- ІІІ ступенів №3 імені Т.Шевченка Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район, с.Колониці, вул.Зелена, 9 6 0
4 Філія”Порубська  початкова школа”  Яворівського закладу загальної середньої освіти  ЗОШ І- ІІІ ступенів №3 імені Т.Шевченка Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район, с.Поруби, вул. Івана Хрестителя, 1 6 0
5 Верблянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів    Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район,

с. Вербляни, вул. Лісна, 3

20 0
6 Глиницький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів    Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район,

с. Глиниці, вул. Шкільна, 3

 

20 0
7 Дрогомишлянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Петра Василихи Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район,

с. Дрогомишль, вул.Молодіжна,2

 

25 0
8 Завадівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район,

с. Завадів, вул.Молодіжна,2

 

18 0
9 Рогізненський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район,

с. Рогізно,вул. Зелена, 283

22 0
10 Середкевицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район,

с. Середкевичі, вул.Центральна, 6

25 10
11 Смолинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район,

с. Смолин, вул. Шевченка, 70

24 0
12 Вороблячинський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район,

с. Вороблячин, вул. І.Франка, 12

0 10
13 Грушівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район,

с. Грушів, вул. Прикордонна, 133

14 0
14 Дацьківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів   Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район,

с. Дацьки, вул. Шкільна, 12

10 0
15 Залузький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район, с.Залужжя, вул. М.Вербицького, 84 7 0
16 Оселівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів  Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район, с.Оселя, вул..Мариновича,65 20 0
17 Салашівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів   Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район, с.Салаші, вул. Лісна, 2 6 0
18 Сарнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів   Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район, Сарни, вул. Шевченка, 2 8 0
19 Семирівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів імені Юрія Прихода  Яворівської міської ради Львівської області

 

Львівська область, Яворівський район, с.Семирівка, вул. І.Богослова, 110 12 0
20 Яворівська дитячо-юнацька спортивна школа Яворівської міської ради Львівської області Львівська область, Яворівський район, м.Яворів, вул. Львівська, буд.54 А 7 0
  всього   284 30

 

(Всього переглядів - 12)