ЗНО – 2021 Англійська мова

У вівторок, 25 травня, на базі Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.Тараса Шевченка (відповідальна за пункт тестування – директор закладу Вдовенко Наталія Іванівна, помічник відповідального – заступник директора з навчально-виховної роботи Ходонович Надія Федорівна) учасники зовнішнього незалежного оцінювання виконували завдання сертифікаційної роботи з англійської мови.

Вхід учасників до пункту проведення ЗНО був дозволений лише за наявності таких документів:

  • оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер, якого зазначено в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Для уникнення скупчень учасників біля входу до пункту тестування у запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено рекомендований проміжок часу, протягом якого йому бажано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Щорічно тестування з англійської мови проходило у м.Львові.  Цьогоріч абітурієнти вперше змогли проходити тестування у м.Яворові. Відділом освіти (начальник В.Байда) було закуплено 18 програвачів для прослуховування аудіозапису «Розуміння мови на слух», що є однією з вимог тестування з англійської мови.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови в 2021 році складався з 59 завдань п’ятьох форм, на виконання яких учасникам відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку зможе отримати учасник тестування, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 72 балам.

Учасники розпочали роботу в тестовому зошиті із завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)». На виконання завдань цієї частини відведено 30 хвилин. Учасники прослухали кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин кожний. У записі передбачені паузи різної тривалості. Вони дозволили абітурієнтам ознайомитися з формулюваннями тестових завдань і виконати їх у тестовому зошиті.

Після виконання завдань цієї частини сертифікаційної роботи абітурієнти  виконували завдання наступних частин у довільному порядку.

Результат виконання завдань № 1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», №39-43, №49-53 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» може бути зарахований як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту.

Результат виконання завдань всього тесту може бути зарахований як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні.

Також результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти.

Під час проходження тесту абітурієнтам заборонено мати при собі будь-які засоби зв’язку, пристрої зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друковані і рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

Таким учасникам протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) необхідно подати до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти заяву щодо участі у додатковій сесії, копію сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії.

 

Щиро бажаю учасникам тестування показати
свій найвищий результат на ЗНО!

 

Володимир Кунанець – відповідальний за проведення ЗНО
у відділі освіти Яворівської міської ради

 

 

 

(Всього переглядів - 54)