Онлайн – нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Сьогодні, 27 квітня 2021 року, відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Яворівської міської ради на платформі Zoom, де обговорювались такі питання:

  • освітній процес у ЗЗСО (доповідач Б. Станько, заступник начальника);
  • освітня субвенція та заробітна плата для учителів ( Б. Станько та   Я. Кобиця, голова  об’єднаної територіальної організації працівників освіти і науки України Яворівської, Новояворівської та Івано – Франківської селищної територіальних громад);
  • участь учнів Яворівської територіальної громади у конкурсах  (літературно – мистецький он – лайн конкурс, присвячений 207-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2020-2021 н.р.; фестиваль – конкурс «І слово, і пісня, Матусю, тобі»; конкурс дитячих малюнків «Намалюй свою «МРІЮ», а також   підготовка школярів щодо участі в науково – практичній конференції «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!» (М. Пономарьова, фахівець відділу освітньої політики, правового та кадрового забезпечення);
  • підготовка до ЗНО – 2021  (В. Кунанець,  фахівець відділу освітньої політики, правового та кадрового забезпечення).

Розпочав нараду Петро Шот, начальник Яворівської ДПІ, відомий волонтер, який розповів про збірку, що триватиме до 5 травня.  Наступного дня волонтери відправляться на передову, щоб передати дитячі малюнки та листи українським військовим, які перебувають на Сході, разом із продуктами, медикаментами, речами, Великодніми гостинцями… Учасники благодійного руху чекають на небайдужих людей у підтримку наших захисників, які борються за мир і незалежність України.

Начальник відділу освіти Володимир Байда акцентував увагу  на тому, що відділ освіти, Яворівська міська рада докладають чимало зусиль до вирішення проблеми фінансування освітньої галузі у повному об’ємі.  До присутніх керівників доведено розпорядження Яворівського міського голови про завершення опалювального сезону.

Марія Пономарьова, фахівець відділу освіти

(Всього переглядів - 22)