Конкурс малюнка «Я дитина! Я малюю!» для дітей з особливими потребами (які мають статус особи з інвалідністю)

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

79008‚ м. Львів‚ вул. Просвіти, 4а; тел./факс 261-63-54, е-mail donloda@ukr.net,  код ЄДРПОУ 38557639

 

     13.04. 2021 р. № 02-01/09/981

 

на №                          від _______________

 Керівникам органів управління   освіти територіальних громад

  

Про проведення конкурсу малюнка для дітей з
особливими потребами

 

Департамент освіти і науки облдержадміністрації скеровує для використання в роботі інформацію благодійного фонду «Допомога справою», який  звернувся  з проханням підтримати ініціативу проведення конкурсу малюнка для дітей з особливими потребами (які мають статус «особа з інвалідністю»).

Участь у конкурсі безкоштовна, вільна тема, вільна техніка, на   будь–якому матеріалі, малюнок на А4/А3, виконаний самостійно або з допомогою батьків (опікунів), педагогів.

Мета цього проєкту є соціальна реабілітація дітей з особливими потребами, виявлення талановитих дітей, заохочення їх творчих здібностей через малюнки, зміна ставлення суспільства до дітей з особливими потребами, привернення уваги суспільства до того, що ці діти є самостійними особистостями, що мають свій погляд на світ і здатні висловлювати його через творчість.

Конкурс  благодійного фонду «Допомога справою» підтримує Запорізька художня школа та члени творчого об’єднання художників міста Запоріжжя «Колорит».

Конкурси проходять два рази на рік: весняний – з 1 березня по 1 червня                        та осінній – з 1 вересня по 1 грудня.

У конкурсі можуть брати участь діти з будь-якою групою інвалідності                від 3–х до 18–ти років.

Роботи надсилаються через поштового оператора «Укрпошта» на адресу: 69121, м. Запоріжжя, вул. Товариська буд. 58 (з приміткою: «До запитання»)  або надсилаються через поштового оператора «Нова Пошта» на адресу:        м. Запоріжжя, відділення Нової пошти № 21 (вказати номер                                             телефону отримувача 098–201–89–02,  БФ «Допомога справою»).

Важливо додати до листа заяву на участь та письмову згоду батьків (законного представника) учасника Всеукраїнського конкурсу малюнків для дітей з обмеженими можливостями «Я дитина! Я малюю!» на обробку його персональних даних та персональних даних його дитини.

Всі учасники обов’язково отримують дипломи та заохочувальні призи, а також надаватимуться подяки для викладачів–методистів, які будуть допомагати дітям у створенні малюнків.

Посилання на конкурс на сайті – https://dopomoga.zp.ua/programy-ukr/nadija-na-majbutnie/shhorichnij-vseukrainskij-konkurs-maljunka-ditini-invalida-ja-ditina-ja-maljuju/

 

Директор  департаменту                                                             Олег ПАСКА       

 

Лідія Ільків 097 488 10 52

2. ПОЛОЖЕННЯ конкурсу

(Всього переглядів - 287)