Професійний та кар’єрний розвиток молоді

Саме під такою назвою 04 березня 2021 року відбувся вебінар для психологів та педагогів, які відповідають за профорієнтаційну роботу в закладах освіти. До речі, учителі ЗЗСО І – ІІ та І- ІІІ ступенів Яворівської міської ради досить активно долучилось до цього заходуна платформі Zoom. Організаторами виступили: Яворівська районна філія Львівського обласного центру зайнятості та відділ освіти Яворівської міської ради.

П. Леся Скобало, спеціаліст із профорієнтації,представила теоретичні та практичні засади розвитку професійної кар’єри сучасної особистості, комплекс проблем щодо професійного становлення в умовах ринкового середовища. Доповідачем було обґрунтовано психолого – педагогічні засади підтримки молоді в розвитку професійної кар’єри.

Леся Скобало запропонувала конкретні форми психолого – педагогічної допомоги особистості у виборі індивідуальної траєкторії кар’єрного розвитку.13 аматорських відеороликів про актуальні на ринку праці Львівщини професії відзнято в рамках Всеукраїнського челенджу.

Будемо раді співпрацювати з усіма Вами.

          Марія Пономарьова, спеціаліст відділу освіти

 

 

 

 

(Всього переглядів - 34)