Інформація щодо проведення комплексної оцінки розвитку дитини

ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА ПЕДАГОГИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Керуючись листом Міністерства освіти та науки України від 04.05.2020 року № 1/9-232  «Щодо організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів», з метою забезпечення вчасного зарахування дітей з особливими освітніми потребами до закладів дошкільної та загальної середньої освіти, комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Яворівської районної ради Львівської області інформує:

  1. Після припинення карантину «Інклюзивно-ресурсний центр» Яворівської районної ради Львівської області в найкоротші терміни організує проведення комплексної оцінки розвитку дитини для зарахування у заклади дошкільної та загальної середньої освіти (першочергово, дітей, які мають розпочати здобуття дошкільної та початкової освіти у 2020/2021 н.р.).
  2. Проведення комплексної оцінки буде здійснюватися з дотриманням всіх проти епідеміологічних вимог.
  3. Прийом дітей буде проводитися з 9.00 до 17.00 (обідня перерва 12.00-13.00) згідно поданих заяв батьків (законних представників) дитини.
  4. Заяву на проведення комплексної оцінки розвитку дитини можна подати в електронному вигляді через автоматизовану систему роботи ІРЦ https://www.ircenter.gov.ua/ .

 

 

Директор ІРЦ                                                         Н. Пелих

(Всього переглядів - 285)