В моїй країні сьогодні траур..

У Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом заступника директора  школи з навчально-виховної роботи Наталії Ціпивко та педагога-організатора Марії Стецик відбулася літературно-музична композиція «В моїй країні сьогодні траур…»

Нашою метою було вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України, а також сприяти формуванню в молоді життєвих компетентностей, прищепленню любові до України, розвитку  у молоді бажання стати гідними громадянами України, вихованню патріотичної свідомості.

Учні нашої школи долучилися до акції «Ангели пам’яті»,  яка пройшла під гаслом «А сотню вже зустріли небеса…». Школярі розвішували на полотні символічні паперові витинанки у вигляді ангелів.

Закликаємо кожного сьогодні згадати у своїх молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі. Вічна пам’ять…

Дякуємо організаторам за проведений захід.

(Всього переглядів - 5)