ПОРТАЛ — ОСНОВний інформаційний ресурс педагога!

Шановні колеги!

Вітаємо Вас із травнеми святами та вже традиційно надсилаємо свіженьку добірку посилань на статті з педагогіки та психології. Сподіваємося, що ви знайдете корисне для себе.

Історія однієї вулиці.

Менше пафосу — результат

вагоміший

 

Проектна діяльність на уроці історії.
Створення сторінок історичних діячів для «Fakebook»
 
Весняний ранок лагідно посміхається мені. Пташки, відчуваючи моє задоволення навколишнім світом, підтримують мій настрій веселим маршем. Так починається день у мене, звичайної вчительки сільської школи. Це дуже добре, але звучить занадто ідеально, театралізовано та пафосно. Насправді ж все трішки інакше.

Читати далі>>>

Ви обожнюєте свій предмет, а ваші учні — фанатіють у соціальних мережах! Оберніть їхню пристрасть собі на користь. Гарантуємо — їм сподобається! Дайте їм змогу скористатися тим, чим заманеться! Сторінка Fakebook на шматку плакатної дошки, шпалерах, у Документах Google? Важливо, щоб це було просто. Читати далі>>>

 

Мої педагогічні знахідки. Дзвіночок тиші та правило «трійки» Як привернути увагу класу за 5 секунд?
Чи можна організувати урок так, щоб усі учасники отримували насолоду замість стресу? Я впевнена, що можна. І для цього потрібно зовсім трішки. Трішки фантазії та любові. А допоможуть у цьому ігрові методи. На моїх уроках усі дотримують певних правил, що допомагає зробити навчання більш ефективним.

  1. Використовуємо світлофор.

Читати далі>>>

Відразу скажу, що інструмент, про який ідеться у відео, працює краще нотацій. Моя знайома може заспокоїти клас одним порухом пальця. І я навіть не пам’ятаю, щоб вона підвищувала голос. Діти поважають її і знають, чого вона очікує від них на уроці. Покажіть, що ваші слова справді мають вагу: дочекайтеся повної тиші і тільки потім говоріть.

Читати далі>>>

 

 

(Всього переглядів - 45)