Атестацію педагогічних працівників-2019 проведено!

Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності відділу освіти Яворівської РДА. За результатами атестації визначається рівень кваліфікації педагога, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність вчителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращі педагогічні практики.

До цьогорічної атестації педагоги, керівники освітніх закладів та методична служба району підійшли зі значними досягненнями. Активна участь у методичних заходах різних рівнів (шкільному, районному, обласному та навіть всеукраїнському), високі результати у педагогічних конкурсах, всеукраїнських учнівських олімпіадах, турнірах, численні публікації на шпальтах фахових видань – не що інше, як демонстрація найкращих професійних умінь та своєрідний підсумок педагогічної майстерності тих, хто атестувався.

Різностороннє вивчення професійної діяльності педагогів у міжатестаційний період, достовірна характеристика, об’єктивна оцінка як представників адміністрації ЗЗСО, так і працівників методичної служби району дозволили ухвалити позитивні рішення щодо близько трьохсот педагогічних працівників, які були представлені на засіданні атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Яворівської РДА.

Дякуємо Вам за щоденну клопітку працю, пишаємося Вашими успіхами і бажаємо ще багато творчих перемог.

 

Оксана Майхер, методист методичного кабінету

(Всього переглядів - 305)