Проект “Молодь — потенціал регіону”

Доброго дня!
Продовжено дедлайн подачі заявок на участь у програмі *”Розвиток потенціалу на місцях – можливості для молоді”* до 5 квітня включно!

Це проект розвитку необхідних компетенцій/знань та базових елементів/практик держслужби задля залучення їх після навчання до роботи в органах виконавчої влади, зокрема в ОТГ, облдержадміністрації, облраді та мерії.
5-місячне навчання у Програмі включатиме 10 одноденних інтерактивних тренінгів, дискусій, воркшопів, які проходитимуть у Львові у вихідні дні впродовж квітня-серпня 2019 р.

Учасники Програми матимуть можливість пройти стажування в Львівській облдержадміністрації, облраді, мерії, ОТГ. Під час стажування учасники отримають стипендію.

Для участі у Програмі будуть відібрані 16 осіб з Львівської області. Під час тренінгів учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами, харчуванням, оплачується проживання та проїзд.
Навчання є безоплатним, відбір проходить на конкурсній основі

Детальна інформація тут:
https://lvivoblrada.gov.ua/news/dedlain-podachi-zayavok-dlya-uchasti-u-programi-rozvitok-potencialu-na-miscyah-mozhlivosti-dlya-molodi-prodovzheno-do-5-kvitnya

З повагою
Команда Львівського обласного молодіжного центру

*Слідкуйте за новинами Молодіжного центру на сторінці Facebook*
<http://fb.com/lviv.youth.center>
тел./факс: (+38 032)-261-22-75

(Всього переглядів - 20)