Рухатися вперед і разом!

22 березня 2019 року в ПК «Кристал» відбулося обговорення перспективного плану розвитку освіти м. Новояворівська з педагогами, батьками та керівниками ЗЗСО та ЗДО.

Сучасне суспільство і район складно уявити без належної уваги до освіти, які є важливим рушієм суспільного прогресу та економічних, соціальних і правових зрушень. Освіта є ключовим чинником, що впливає на рівень та якість життя громадян. Тому района влада та органи місцевого самоврядування рухаються шляхом максимального сприяння розвитку освіти.

Начальник відділу освіти Володимир Байда розпочав зустріч, мер міста Новояворівська Василь Муравель розповів про позицію місцевої влади щодо освіти і гарантував підтримку навчальних закладів по мірі можливості.
Голова Яворівської райдержадміністрації Ігор Самардак розповів про розвиток освіти впродовж 2015-2018 рр., показав динаміку змін: капітальні ремонти приміщень, закупівля автобусів, спортивні майданчики, харчування дітей. Також очільник району розповів про плани на 2019 рік, а саме:

  • капітальний ремонт актового залу Новояворівської ЗОШ №1 – 650 тис.грн;
  • капітальний ремонт системи опалення Новояворівської ЗОШ №2 – 500 тис.грн;
  • капітальний ремонт харчоблоку Новояворівської ЗОШ №3 – 800 тис.грн.

Основною метою зустрічі було отримати фідбек від учасників для врахування їх при плануванні роботи на 2019-2021 рр. Педагоги піднімали питання поновлення комп’ютерної техніки, покращення енергозбереження приміщень, будівництво футбольного поля та ін. Після обговорення всі пропозиції взяті до уваги і перебуватимуть на контролі в голови Яворівської райдержадміністрації Ігоря Самардака.

(Всього переглядів - 126)