Пробне ЗНО-2021

10 квітня 2021 року на базі Яворівської гімназії ім. Осипа Маковея (відповідальна за пункт тестування – директор гімназії Моржин Наталія Романівна, помічник відповідального – заступник директора гімназії з навчально-виховної роботи Моляща Оксана Ярославівна) та Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. Тараса Шевченка (відповідальна за пункт тестування – директор закладу Вдовенко Наталія Іванівна, помічник відповідального – заступник директора з навчально-виховної роботи Ходонович Надія Федорівна)  пройшло пробне зовнішнє незалежне оцінювання з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія).

Учасники, які зареєструвалися на пробне ЗНО з іноземних мов, проходили тестування у м.Львові.

Усі, хто проходив пробне зовнішнє незалежне оцінювання, мали можливість:

  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт ЗНО-2021;
  • пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • навчитися ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник зміг вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО (у попередні роки тестування проходило у два дні, учасники мали можливість пройти тестування з двох предметів).

Окрім участі в пробному ЗНО з одного навчального предмета, кожний зареєстрований учасник зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

Для отримання результатів пробного ЗНО учасникам потрібно з 10 до 14 квітня 2021 року ввести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Важливо, якщо учасник з певних причин не з’явився на пробне ЗНО – кошти не повертатимуть, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати та впродовж трьох робочих днів після тестування отримати примірник тестового зошита у відповідального за пункт проведення пробного ЗНО.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 30 квітня 2021 року.

 

Дорогі наші випускники!

Успіхів Вам у підготовці та проходженні ЗНО-2021!

 

Кунанець В.Г. – відповідальний за проведення ЗНО у Яворівському районі.

 

(Всього переглядів - 237)