У День Конституції України відбулося нагородження школярів

У День Конституції України відбулося нагородження креативних, розумних, талановитих школярів Яворівської громади, які здобули перемогу у Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах, конкурсах, захисті науково-дослідницьких робіт МАН України, акціях… У дворику культурно-мистецького центру «Сокіл» переможців та призерів олімпіад, педагогів та батьків щиро вітали  голова Яворівської районної ради – Микола Романюк, Яворівський міський голова- Ігор Грабовський, начальник відділу освіти і науки  – Володимир Байда, голова об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Яворівської, Новояворіської територіальних громад, голова депутатської комісії з питань освіти Яворівської міської ради – Ярослава Кобиця.

Із Божим благословенням до присутніх звернувся о. Михайло (церква Покрови Пресвятої Богородиці м. Яворова).

Учні-переможці та спортсмени отримали подяки від Яворівського міського голови, солодощі та грошові винагороди. Сьогодні вчителі – справжні герої освітнього фронту України! Попри неймовірно важкий для нашої України час, проявляють витривалість, відданість, честь до роботи і вихованців.

Дякуємо Ярославі Кобиці за чудесні квіткові композиції, добрий настрій, Володимирові Байді  та Ігореві Грабовському – за високу оцінку праці учителів – наставників нашої молоді та за збереження традицій щодо підтримки обдарованих здобувачів освіти і такий непростий час.   Окрасою церемонії нагородження стали виступи талановитих учнів та педагогів Яворівських освітніх закладів.

Щиро вітаємо юні обдарування  та їх наставників з перемогою та віримо, що прийдешній навчальний рік буде мирним, щасливим, спокійним і радісним!

 І нас не здолає війна,
Наша віра єднає серця
Україна навіки жива!

 

Марія Пономарьова, фахівець відділу освіти

 

 

(Всього переглядів - 50)