27-29 вересня 2019 року відбудеться VIII фестиваль-конкурс «З піснею до Бога»

 Слава Ісусу Христу!!!  Шановні колеги!!
              Парафія «Серця Ісуса і Серця Марії»  м. Долини запрошує вас взяти участь у   VIII фестивалі-конкурсі української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава Івана Любачівського, який відбудеться 27-29вересня 2019 року за адресою: м. Долина, проспект Незалежності, 6 ( у приміщенні будинку культури). Метою фестивалю-конкурсу є збереження, популяризація і розвиток духовної пісні, слова та мистецтва, духовно-національне виховання дітей, молоді та дорослих.
 До участі  в конкурсі запрошуємо  виконавці віком від 6-ти років.  Конкурс проходитиме у 5-ти вікових категоріях та в номінаціях: соліст-вокаліст, вокальні ансамблі, авторська пісня, художнє слово.  Бажаючих взяти участь просимо уважно прочитати положення         фестивалю-конкурсу, яке_можна_знайти_за_адресою:
звернути уваги на умови фестивалю-конкурсу, заповнити анкету учасника та відіслати на наш емейл – olevytskiy@ukr.net.
           Заявки приймаються до 14 вересня. За додатковою інформацією звертатись за телефоном : +380989090399;06734379660508873302.
Фестиваль-конкурс «З піснею до Бога» проходить  з благословення  митрополита Івано-Франківської митрополії   Кир Володимира Війтишина за підтримки Долинської РДА, обласної, районної та міської ради.
Програма фестивалю-конкурсу
27 вересня (п’ятниця) відбудеться  фестиваль-конкурс
Божественна Літургія – 8.00 (Парафія Серця Ісуса і Серця Марії);
Початок дійства о 12.00 (у БК м. Долини).
29 вересня (неділя)  відбудеться гала-концерт поч. о  15.00
Чекаємо на Вашу участь та участь Ваших вихованців!!!
З повагою та у молитві                                                                                                                    о. Вітольд  Левицький,
                                                                                                                засновник  фестивалю-конкурсу «З піснею до Бога”

 

(Всього переглядів - 352)