«Інтернет-фішки», що пожвавлять процес навчання

Новий місяць — і нова порція цікавих майстер-класів!

У безмежному доступі до інформації сучасні діти мають можливість обирати, звідки черпати знання. На жаль, вони часто роблять вибір не на користь школи, бо на тлі сучасних технологій вчитель втрачає конкурентоспроможність.

На серії майстер-класів від Дистанційної Академії пропонуємо ознайомитися з «інтернет-фішками», що значно пожвавлять процес навчання.

Фішка 1 — анімаційний ролик. PowToon — зручний сервіс, що допомагає створити ролик та одразу експортувати його на YouTube. Про те, як зробити це швидко та безкоштовно, розповімо на майстер-класі.

Фішка 2 — відео, де поєднано текст, зображення та звук, щоб дати учням максимум інформації у звичному для них форматі. Сервіс Moovly ідеальний для створення відеоконтенту. Учасникам майстер-класу розкриємо всі «таємниці» використання сервісу. Приєднуйтеся.

Фішка 3 — електронні повідомлення для ефективного та злагодженого спілкування з поколінням Z. Google Classroom — сервіс, що допомагає створювати і впорядковувати завдання, виставляти оцінки, коментувати й організовувати ефективне спілкування з учнями в режимі реального часу. Усі подробиці обговоримо на майстер-класі. Чекаємо на вас.

Вартість майстер-класу — 175 грн;

вартість 3-х майстер-класів — 450 грн .

Усі учасники БЕЗКОШТОВНО отримають сертифікат, навчальні матеріали та відеозапис майстер-класу.

Виникли запитання? Пишіть: tutor.d.academy@gmail.com

 

Усім учасникам — майстер-клас у подарунок))) Участь безкоштовна.

Дізнатися більше та зареєструватися

Зробіть свій урок найкращим. 
До зустрічі онлайн!

(Всього переглядів - 285)